Velg språk

  • en_GB
logo
logo

Om Troms Billett

Troms Billett er en mobilapplikasjon som gjør det mulig å kjøpe billetter til kollektivreiser i Troms på smarttelefon. Det kan kjøpes billett for Troms fylkestrafikks transporttilbud med buss, hurtigbåt eller ferger i Troms.  

Troms Billett kan lastes ned her

Du må nå godkjenne med Bank ID på alle kjøp over 300 kroner. Det kan også inntreffe på lavere beløp og det er din bank som avgjør det. Les mer om det her. 

Har du spørsmål om Troms Billett kan du finne svar her.

Generelt

Som reisende er du ansvarlig for at billetten er kjøpt for riktig sone, strekning og riktig alders/kjøretøykategori. Er du i tvil om hva som er riktig, ta kontakt med vårt kundesenter eller sjåfør/billettør før du kjøper billetten. 

Billett kjøpt til avgang som blir kansellert av transportør kan benyttes på alternativ transport der dette settes opp. Billett kjøpt til reiser som blir kansellert helt, eller på deler av strekningen av transportør, kan benyttes på første ordinære avgang etter kansellering.

Buss

På buss er billett for 1 sone gyldig i 90 minutter fra den aktiveres. Dersom reisen går gjennom flere soner, vil det legges til tid i forhold til lengden på reisen.

Hurtigbåt

På hurtigbåt er billetten gyldig for planlagt seilingstid. Det gis ikke overgangsbillett mellom buss og hurtigbåt.

Plassgaranti for hurtigbåt linje 2 Tromsø - Finnsnes - Harstad fås kjøpt som en tilleggstjeneste via mobilapplikasjonen Troms Plass eller via denne linken. 

Til toppen