Velg språk

  • en_GB
logo
logo

Tromsø: Ta Fotballbussen!

Se TILs hjemmekamper LIVE. Bussene går 40 og 20 minutter før kampstart fra Sjøgata S4 til Alfheim!

Nå kommer Fotballbussen

Troms fylkeskommune spanderer også i år gratis Fotballbuss fra Tromsø sentrum til Alfheim når TIL spiller hjemmekamper.
Det er parkering forbudt-sone rundt hele Alfheim, og supportere oppfordres til å ta buss hele veien hjemmefra. Må du av en eller annen årsak bruke bil, parkér i sentrum og ta Fotballbussen opp til stadion!

Buss for bil
Fotballbussen går fra holdeplass S4 i Sjøgata, 40 og 20 minutter før avspark.
Markedssjef i Troms fylkestrafikk, Lars Sigurd Eide, oppfordrer alle til å være tidlig ute.
- Vi oppfordrer supporterne til å reise kollektivt til kamp, helst helt hjemmefra. Vi setter fast opp to bussavganger fra Sjøgata S4 når det er hjemmekamp i både Eliteserie og i cupen. Du som skal se kampene til TIL trenger bare å huske at alle Fotballbussene går 40 og 20 minutter før avspark. Kom gjerne et par minutter før, slik at Fotballbussen kan gå når den skal. Det er begrenset med plass og førstemann til mølla gjelder, sier Eide.

Troms fylkeskommunes samarbeid med TIL
-Troms Idrettslag og Troms fylkeskommune har sammenfallende interesser her. Vi ønsker at flest mulig kommer på kampene våre, men uten bil. Det er ikke mulig å parkere i stadionområdet, sier arrangementssjef Cecilie Nøstvik i TIL. - Publikum må også oppleve at det er et enkelt og godt tilrettelagt busstilbud, helt hjemmefra og opp til Alfheim. Og for de som reiser via sentrum fungerer Fotballbussen helt supert, avslutter hun.

- For oss i Troms fylkeskommune og Troms fylkestrafikk er Fotballbusstilbudet en gest til byens befolkning og fotballfansen. Vi vil støtte TIL i å få så mange som mulig på kamp, men uten at de kommer dit med bil, forteller Lars Sigurd Eide. Han understreker at det er ordinær billettering på bussene som går fra bydelene. Det er kun Fotballbussen fra sentrum og opp til Alfheim station som er gratis.

Last ned og bruk appen Troms Reise for å finne avgangstider fra der du bor. Bussbilletten kjøper du enkelt med appen Troms Mobillett. Appene finnes for iOS og Android-telefoner.

Til toppen