Velg språk

  • en_GB
logo
logo

Reis så mye du vil i Troms og Finnmark med Sommerbilletten

Nå kan du reise så mye du vil med bussene og båtene til Troms fylkestrafikk og Snelandia i sommer. Oppdag alt fra Tjeldsund i sør til Nordkapp i nord, og alt det store, vakre og ville innimellom.

Reis så mye du vil i sju dager

Sommerbilletten varer i sju dager og koster 990 kroner for voksen og 495 kroner for barn/honnør-billett. Barn i alderen 0–5 år reiser allerede gratis i følge med en voksen. Sommerbilletten kjøpes i perioden 1. juni og 24. august og varer i sju dager fra du kjøper billetten.

– 2021 blir nok en utradisjonell sommer, vi er derfor veldig stolte av å kunne tilby Sommerbilletten og håper dette bidrar til gode reiseopplevelser i vår region i sommer, sier fylkesråd for samferdsel, Kristina Hansen (Ap) i Troms og Finnmark fylkeskommune.

Kun tilgjengelig i app

Sommerbilletten kan kun kjøpes i Snelandia Mobillett-app eller i Troms Billett-app og er gyldig i hele fylket uavhengig av hvilken app du velger å kjøpe den i. Billetten gjelder for buss og hurtigbåter som drives av Snelandia og Troms fylkestrafikk. Ferger er allerede gratis for passasjerer som reiser uten bil (med unntak av sambandet Gryllefjord-Andenes og øyene utenfor Vengsøy).

Del dine opplevelser

Vi oppfordrer alle de som reiser til å dele sine opplevelser på emneknagg #sommerbilletten på sosiale medier, slik at andre som også reiser med Sommerbilletten kan få tips til gode reiseopplevelser i Troms og Finnmark.

– Sammen med reiselivsnæringa håper vi at folk som benytter seg av dette bidrar til å inspirere hverandre til gode reisemål, ta bilder og bruk gjerne #sommerbilletten, oppfordrer fylkesråd, Kristina Hansen (Ap). 

Samarbeid

Sommerbilletten er et samarbeid mellom kollektivoperatørene Troms fylkestrafikk og Snelandia i Troms og Finnmark fylkeskommune og reiselivsbransjen i Nord-Norge.

Les mer om Sommerbilletten ved å klikke her

Foto: Knut Hansvold / nordnorge.com.

Til toppen