Velg språk

  • en_GB
logo
logo

Nyttårsforsettet for 2017!

Klarer vi å sette rekord i antall reisende i 2017?

Økt frekvens og tilpassede busslinjer er noe av det Tromsø og omegn kan vente seg på nyåret. Med vårt motto "en enkel og god reise" og forbedret rutetilbud håper vi å sette reiserekord i 2017:

 

Tromsø by:

Linje 23: Endret trasé mellom «Lunheim vest» og Tromsøysundtunnelen. På grunn av stor kødannelse på Tromsøysundvegen ved Tomasjordnes vil denne fra nå av kjøre Evjenvegen.

Linje 28: Utvidelse og standardisering av kjøretider. Linje 28 har tidligere hatt mange forsinkelser og avvik og tiltak settes i verk for å bedre dette. 

Linje 34: Endret avgangstider etter klokken 21, dette for å bedre korrespondansene i Giæverbukta.

Linje 35: Styrket avgang rundt klokken 07:30 på grunn av kjente utfordringer med kapasiteten.

Linje 42: Høynet frekvens fra 15 til 10 minutter til og fra Kvaløya i rushtid. Dette medfører også en betydelig frekvensøkning langs Stakkevollvegen.

Linje 43: Alle avganger starter nå på Eidkjosen, tidligere har noen av disse startet på Storelv snuplass. Men på grunn av tilbakemeldinger om fulle busser på linje 425, er avgangene for linje 43 flyttet til Eidkjosen.

 

Distrikt:


Linje 412: Frekvensen dobles mellom Olavsvern og Solligården etter klokken 17 hverdager, og på lørdager. (korrespondanse med linje 28).  I tillegg er det tilpasset avganger til linje X29.

Linje 425: 3 nye avganger til og fra Ersfjordbotn på hverdager.  4 avganger til, og 5 avganger fra Ersfjordbotn lørdager.

Linje 445, Reinøy: opprettet bestillingsturer mellom Reinskard fk og Grøtnesdalen/Nordeidet.

 

Til toppen