Velg språk

  • en_GB
logo
logo

Nå starter skibussen igjen i Tromsø

Lørdag 6. mars starter vinterens skibusstilbud i Tromsø. Skibussen kjører lørdager og søndager til Tønsvik og Snarbyeidet.

NB! Sjekk om skisporet er tråkket før du drar

Lørdager og søndager
Skibussen går lørdager og søndager til og med 2. mai 2021. Linje 450 starter ved Prostneset og kjører til Steinnes snuplass i Tønsvika og til Snarbyeidet snuplass. Du kan da benytte preparerte løyper tilbake til Tromsdalen. 

Skibussen går lørdager og søndager fra Prostneset kl 09:10 til Tønsvik og Snarbyeidet og kl 11:00 til Tønsvik.

Følg med i vår reiseplanlegger på tromskortet.no eller i Troms Reise-appen for ruteinformasjon. Den kan du laste ned her.

Benytt skibussen også i påsken 

I påsken (29. mars til og med 5. april) kan du benytte deg av skibussen mandag til onsdag kl 08:45 til Snarbyeidet og kl 12:25 til Tønsvik.

Fra skjærtorsdag til 2. påskedag går skibussen kl 09:10 til Tønsvik og Snarbyeidet og kl 11:00 til Tønsvik.

Sjekk skisporet.no
På nettsiden Ski- og turløyper kan du til enhver tid følge med på når løypene er tråkket. Tråkkemaskinene er utstyrt med GPS-loggere, slik at du enkelt kan holde deg oppdatert via smarttelefon eller PC ved å se hvor og når Bydrift har tråkket skiløyper. Oppdateringene får du på skisporet.no

Kjøp billett i Troms Billett-appen

Det er anbefalt å kjøpe billetter i Troms Billett-appen. Sjekk hvilken pris som er best for deg, enten i appen – eller på tromskortet.no. Det er foreløpig ikke anledning til å betale med kontanter om bord av smittevernhensyn.

Troms Billett kan lastes ned her.

Bruk familierabatt helg

Hvis du har barn med deg på turen så kan det være lurt å benytte seg av Familierabatt helg. Det betyr at en voksen over 18 år, med gyldig billett, kan ta med inntil fire barn i alderen 6-17 år på bussen innenfor 1 sone på lørdager, søndager og bevegelige helligdager. Barn under 6 år reiser gratis på bussen. Reiser med skibussen (linje 450) er innenfor 1 sone.

Vi minner samtidig om våre reiseråd, vis hensyn og hold avstand.

God tur!

 

Til toppen