Velg språk

  • en_GB
logo
logo

Nå er Tromsø-prisene på plass i Troms Billett

Hvis du bor og reiser med buss i Tromsø får du særskilt rabatt ved kjøp av periodebilletter på buss. Nå er prisene tilgjengelig i Troms Billett.

Her kan du se en oversikt over de særskilte Tromsø-rabattene for periodebilletter.

Ekstra statstilskudd til reduksjon av billettpriser i de største byene
Staten har gitt de største byene muligheter til å søke om ekstra tilskudd til reduksjon av billettpriser. Tromsø er den eneste byen i Nord-Norge som får dette og Samferdselsdepartementet har tildelt 20 millioner kroner pr. år i perioden 2020-2023. For periodebillett Voksen i 30-dager betaler du 520 kroner i Tromsø.  

Nå tilgjengelig i Troms Billett

Vedtaket fra Samferdselsdepartementet om belønningsavtale 2020-2023 + tilskudd til reduksjon av billettpriser i Tromsø kom 5. mai 2020. Det var for sent til at vi kunne få de nye prisene inn i mobilappen Troms Billett fra oppstart 2. juni. Men fra og med 10. juni er dette på plass og prisene er tilgjengelig i Troms Billett.

Last ned Troms Billett før 15. juni

Har du ikke rukket å laste ned Troms Billett ennå, så er det ikke forsent. Nærmere 30 000 mennesker har lastet ned den nye appen siden lansering og vi har fortsatt rikelig med apper på lager. 15. juni slutter Troms Mobillett å virke og erstattes av Troms Billett. Appen kan lastes ned for iPhone og Android her.

Har du spørsmål om Troms Billett?

Hvis du lurer på noe om den nye appen har vi samlet opp ofte stilte spørsmål med tilhørende svar her.

Har du allerede kjøpt periodebillett til feil pris?

Hvis du har kjøpt periodebillett etter 2. juni til feil pris i Troms Billett, ta kontakt med vårt kundesenter for refusjon

Til toppen