Velg språk

  • en_GB
logo
logo

Midlertidig venterom på Kunnskapsparken på Finnsnes etablert

Hurtigbåtterminalen på Finnsnes er stengt på ubestemt tid på grunn av nødvendige utbedringer. For å ivareta de reisende på en best mulig måte har Troms fylkestrafikk etablert midlertidig venterom i Kunnskapsparken på Finnsnes, som ligger like ved den stengte hurtigbåtterminalen.

Område som de reisende kan oppholde seg på er avgrenset i første etasje på Kunnskapsparken og inkluderer tilgang til toaletter. Flere benker vil også bli plassert ut for å sikre god sittekomfort for de ventende passasjerene.

- Vi er veldig glade for at vi har fått til en avtale om bruk av kafeområdet i Kunnskapsparken. Kafeen har vært veldig løsningsorientert og imøtekommende. Vi tror dette vil være en god løsning for våre reisende i perioden fram til hurtigbåtterminalen er tilbake i normal drift, sier daglig leder i Troms fylkestrafikk, Kurt Bones.

Samme åpningstider

Åpningstider er de samme som på hurtigbåtterminalen, og dette påvirker verken avganger eller ankomster. Finnsnes Mat og Vinstue vil holde bemannet åpningstid på dørene i første etasje av Kunnskapsparken i følgende tidspunkt:

 

Mandag – Onsdag: 06:30 – 18:30

Torsdag – Fredag: 06:30 – 22:00

Lørdag: 09:00 – 17:00

Søndag: 16:30 – 21:30

 

På ubestemt tid

Det er avdekket omfattende problemer med taket i hurtigbåtterminalen, og det er fortsatt for tidlig å si når forholdene er utbedret og hurtigbåtterminalen kan tas i bruk igjen.

- Troms fylkestrafikk vil komme med mer informasjon så fort vi vet mer om detaljene og fremdriften for de utbedringstiltakene som er nødvendig, forklarer Bones.

Passasjerer må være oppmerksomme

De som reiser med hurtigbåten oppfordres til å være oppmerksomme ved påstigning, slik at de kommer med riktig båt. Det kan oppleves uoversiktlig og uvant i den midlertidige løsningen, men Troms fylkestrafikk og operatør Norled skal merke passasjen fra venteareal på Kunnskapsparken til kai etter beste evne.

- Vi ber alle våre passasjerer om tålmodighet mens dette pågår, og håper vi kan være tilbake til normal drift så fort det lar seg gjøre, avslutter Bones.

 

Til toppen