Velg språk

  • en_GB
logo

Annet

logo
Kontakt oss

Gruppereiser

Vi ønsker grupper velkommen til å reise kollektivt i Troms fylke. For å kunne forutse behov i forhold til kapasitet ber vi om at store grupper melder fra til oss på forhånd. For å oppnå grupperabatt på buss, båt eller ferge må reisen gjøres opp felles for hele gruppa på stedet. Informasjon om betaling finner du her.

 

BUSS:

Minimum 3 reisende med fullpris voksenbillett.

Skolegrupper: Minst seks reisende hvorav minst en voksen, gyldig 09.00 - 14.00 mandag til fredag, maks. reiselengde seks soner.

Større skolegrupper kan ikke forvente å få reise på samme bussavgang. Aktiviteter på bestemmelsessted bør derfor planlegges ut fra dette.

Det gis ikke grupperabatt på Nattbussene i Tromsø by.

Grupperabatt buss innen Troms (fra 22. mars 2017).

Grupperabatt buss - fylkeskryssende reiser (til/fra Nordland eller Finnmark)

 

HURTIGBÅT: Grupper på 10 eller flere må meldes minst 3 dager i forveien ved å trykke her. Merk at en slik melding ikke gir reservasjon av plass. For info om kjøp av plassgaranti for rute 2 fra Tromsø eller Harstad trykk her.

Ordinær grupperabatt på 20 % kan gis til grupper på minimum 3 personer som løser fullpris voksenbillett.

Særskilt grupperabatt på 60 % kan gis til grupper (minimum 10 personer) med barn og ungdom under 20 år som skal reise for å delta i et arrangement eller en aktivitet for barn. Gruppen må meldes senest tre dager i forveien her.

Ordinær og særskilt grupperabatt gis ikke på 1615 avgangen på torsdag og fredag fra Tromsø eller på lørdagsbillett rute 2.

Rabattoversikt hurtigbåt (fra 1. januar 2017)

 

 

Til toppen