Velg språk

 • en_GB
logo

Annet

logo
Kontakt oss

Priser ferger i Troms

Priser ferge 1. februar 2018 (alle priser inkl. 12 % mva.)

Se på- eller last ned pristabell for hvert enkelt fergesamband (bilde eller pdf-fil)

Last ned samlet pristabell for alle ferger i Troms (som pdf)

Om billetter og rabatter
Personer løser ikke egen billett på fergene i Troms. Unntatt er sesongbaserte samband (blant annet sommerferger) eller der ferga har lokalbåtfunksjon (og det ikke er påkjøringsrampe for kjøretøy) samt ved skoleskyss. På disse sambandene skal også personer løse billett.

 • Billett kan kjøpes med kontanter, bankkort, Tromskortet eller Troms Mobillett. Vennligst legg merke til at ikke alle billettyper kan kjøpes med Troms Mobillett!
 • Av plasshensyn er det er ikke laget egne billettyper for personbil med tilhenger i Troms Mobillett. Skal du benytte mobilen, kjøper du i stedet 1 x 2 x eller 3 x enkeltbillett for strekningen, avhengig av total lengde på bil og tilhenger.
 • Billett kjøpt kontant eller med bankkort oppnår ikke rabatt
 • Billett kjøpt med Troms Mobillett eller Tromskortet oppnår 25 prosent rabatt på enkeltbillett kjøretøy på fergene og 20% for personbillett der dette selges.
 • Merk at du på strekningen Breivikeidet-Olderdalen også kan kjøpe gjennomgående billett (det vil si hele strekningen og for begge fergene) med Troms Mobilett. Denne billetten er rimeligere enn å kjøpe enkeltbillett separat for hver av de to fergene over Lyngenfjorden og Ullsfjorden.    .
 • Du som hyppig reiser på en- eller flere fergestrekninger og har kjøretøy inntil 6,0 meter, bør vurdere å  kjøpe en 30 dagers periodebillett. Det kjøpes en periodebillett per samband og da reiser du så mye du vil innenfor perioden. Periodebilletten er personlig og innehavers navn må være påført reisekortet. Kun innehaver kan benytte billetten.
 • Nasjonalt fergekort (fra Statens vegvesen) kan ikke benyttes på fergene i Troms.
 • På flere fergesamband er det obligatorisk tur-retur billettering. Det betyr at du kun kjøper en billett der returen er inkludert i prisen. Hvor i sambandet du kjøper billett er oppgitt i pristabell.

  Bedriftsavtaler
  Bedrifter, kommuner og andre offentlige institusjoner/virksomheter tilbys en egen bedriftsavtale.
  Ønsker du å benytte rekvisisjon på fergene, skjer det etter egne regler og avtaler. Kontakt oss for ytterligere detaljer.
Til toppen