Velg språk

  • en_GB
logo
logo

Annet

Betaling

Å benytte kontanter eller bankkort for å kjøpe billett gjør at kjøpeprosessen tar lengre tid enn den behøver. 
For å gjøre billettkjøpsprosessen så rask som mulig anbefaler vi at du som kunde enten benytter vårt reisekort, Tromskortet eller vår mobilapp Troms Mobillett.

Tromskortet er et svært populært betalingsmiddel og kan benyttes på all kollektivtransport i Troms. Med kortet kan du kjøpe enkeltbilletter eller periodebilletter. Fyll opp kortet med reisepenger, så er har du pengene klare for enhver reise med hurtigbåt, buss eller ferge i Troms.
Kortet kan fylles på følgende måter:

Nettbutikk - fyll opp kortet med ønsket beløp (minimum kr 1,-). Du kan også kjøpe utvalgte periodebilletter for buss i vår nettbutikk (Tromsø, Finnsnes eller Harstad)

Kundesentre/buss* - minimum NOK 400

Hurtigbåter - minimum NOK 1000

Ferger - minimum NOK 1000

Quickomat / billettautomat - minimum NOK 100

Troms mobillett er vår billettløsning for smartmobil og kan benyttes på de aller fleste busser, hurtigbåter og ferger i Troms.

Kontant betaling kan gjøres med norske kroner (NOK) på alle busser, båt og ferge i Troms. Når du betaler en enkeltbillett om bord i bussen med kontanter tilkommer et ombordtillegg (se prisliste). 

Bankkort (debet) kan ikke benyttes som betalingsmiddel på bybussene i Harstad, linje 10-18 eller på bybussene i Tromsø linje 20-75. Ut over dette aksepteres bankkort på de fleste transportmidler i Troms, men ikke alle.
Bruk av bankkort til å kjøpe enkeltbillett utløser et ombordtillegg (se prisliste)

Kredittkort Visa og Mastercard aksepteres på regionbusslinjene 100, 110 og 150 og ved kjøp over kroner 50,-. Ved kjøp av enkeltbillett (også tur/returbillett) om bord på bussen med kredittkort tilkommer et ombortillegg (se prisliste). Alle hurtigbåter utenom Skaaskjær (rute 5) aksepterer kredittkort.  

Voucher med utenlandsk fakturaadresse aksepteres ikke.

 

*gjelder ikke på bybussene i Tromsø

Til toppen